Üdvözöljük a Kovács Apartmanház honlapján!

Örülünk, hogy ellátogatott honlapunkra és bemutathatjuk Önnek kiadó családbarát apartmanjainkat és egyre bővülő szolgáltatásainkat. Reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük nálunk Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton üdülőfalujában, ahol 2 strand (a Diási Játékstrand és a Gyenesi Lidóstrand) és számtalan programlehetőség (vitorlázás, horgászat, kerékpár- és gyalogtúrák, lövészet, agyagozás, állatpark látogatás, sétahajózás, lovaglás – hogy csak néhányat említsünk) várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat!

Családunk csaknem 30 éve foglalkozik balatoni szállások kiadásával, igényesen berendezett, minden igényt kielégítő apartmanjainkban vendégek fogadásával. 3 egymástól 50 méterre található házban várja Önt Judit és Pál, valamint két leányuk családjukkal együtt (Judit és Laci, és Anita, Gábor, Flórián és Miriam).

Kovács Család

Apartmanházaink tagjai a helyi Turisztikai Egyesületnek.

Honlapunkon megismerkedhet apartmanjainkkal, szolgáltatásainkkal és ajánlatainkkal, valamint ízelítőt kaphat a település kínálta lehetőségekről, a Balaton és a környék látnivalóiról. Természetesen személyesen további ötletekkel igyekszünk balatoni nyaralását minél tartalmasabbá, emlékezetesebbé tenni. Örülnénk, ha hamarosan Önt is elégedett, visszatérő vendégként fogadhatnánk Gyenesdiáson, családbarát apartmanházunkban! Ajánlatkérési, foglalási szándékával, kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal a fenti elérhetőségek valamelyikén!

Vendégszeretettel várjuk!

Kovács család

Kisfaludy program