Programok gyerekeknek/gyerekekkel

Ha a gyerekek boldogok és elégedettek, a szülők is jól érzik magukat a nyaralás alatt!

A Balaton-parti nyaralás élmény és kikapcsolódás egyben az egész családnak. A szórakozási, pihenési és sportolási lehetőségek Gyenesdiáson, a magyar tenger partján, a Keszthelyi-hegység lábánál garancia egy jól sikerült, élményekkel teli nyaraláshoz.

Gyenesdiás Játékstrandján egész napos animáció, családi- és számtalan játéklehetőség várja a kicsiket és nagyokat. A csodálatos környezet szinte hívogat egy felejthetetlen vitorlázásra, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják, hogyan is kell egy vitorláshajót kormányozni; hajókázásra; kerékpártúrára a Balaton körüli szinte sík terepen vagy épp egy túrára valamelyik környékbeli kilátóhoz.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

A közös családi programok még szorosabbra fűzik a kapcsolatokat, így például a Hétpecsétes Hétpróba pecsétgyűjtő játék az egész családnak évekig emlékezetes élményt nyújthat. Felejthetetlen program lehet egy kincskeresés a Badacsony tetején a bazaltorgonák szomszédságában, kecskesimogatás és -fejés az állatfarmon, szalonnasütés a Nagymezőn, gombagyűjtés a Kovácsi-hegyen, az óriások építőkockái között, a Kis-Balaton állatainak, a Madárgyűrűző madarainak megfigyelése, a Csillagvárban az állatok etetése vagy akár a játszóterek közös felfedezése.

Ha az idő netán esősre fordulna a környékbeli fürdők és a múzeumok még mindig remek programokat kínálnak, hisz ki ne nézné még az ország egyik legszebb kastélyát kétszer: egyszer az igazit, egyszer pedig marcipánból, amit megkóstolni ugyan nem lehet, de kárpótlásként sok finomsággal várják a vendégeket. A modellvasút-kiálltás, a Babamúzeum és a Balatoni Múzeum is igazi családi programot nyújtanak, hogy csak néhányat említsünk.

Apartmanjaink pedig kellemes pihenést biztosítanak a sok program után, kiságy, babakád, etetőszék, WC-szűkítő, játékok szolgálják a család kényelmét. A nagy udvarainkon található szabadtéri játékokkal, mint csúszda, homokozó, hinta, trambulin, ping-pong asztal, hintaágy, labdák, tollasütők, szintén megpróbálunk hozzájárulni az egész család jókedvéhez!

Ugye sikerült meggyőznünk?!

Várjuk szeretettel!

Ajánlatkérés

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás