Szolgáltatásaink

Gyerekbarát környezet

Legkisebb vendégeink részére utazóágy, etetőszék, gyerekkád, WC szűkítő igényelhető – amíg a készlet tart –, de biciklire gyerekülést vagy éppen gyerekbiciklit is tudunk biztosítani. Ezen túl pedig udvarunk számtalan élményt tartogat a nagyobbaknak is: mászóka, mászótorony, csúszda, homokozó, hinta, trambulin, pingpong asztal, lengőteke, jackolo, és egyéb játékok.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

Érezze jól magát kertünkben

Napozzon, pihenjen kedve szerint a kertben, illetve esténként míg megsül a vacsora a grillen, addig a gyerekek birtokba vehetik a játszótéren a mászókát, mászótornyot, homokozót, hintát és a trambulint, de kipróbálhatják lengőteke tudásukat, felfedezhetik a jackolot, a nagyok pedig összemérhetik ping-pong tudásukat, vagy egy pohár bor mellett a nyugágyakból, vagy hintapadról csodálhatják a naplementét.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

Játékok

Ki a legügyesebb, vagy inkább kinek kedvez a szerencse? Tegyék próbára magukat a különböző játékokban akár a kertben, akár apartmanjukban. Legkedveltebb játékunk a Jackoló. Még nem ismeri? Próbálja ki mindenképp!

Info-sarok, információs mappa prospektusokkal, térképekkel

Felhőtlen, felüdítő nyaralásához Vendégeink részére összeállított információs füzetünkkel szeretnénk hozzájárulni, melyben praktikus hétköznapi, helyismereti és kulturális információkkal találkozhat, melyek könnyebbé és élvezetesebbé tehetik az Ön kikapcsolódását. Érdemes a nyaralás idején lapozgatni, hogy a számtalan lehetőség közül a család kedvére válogatva élménydús nyaralásban részesüljön.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

WiFi

Ingyenes internet használat biztosított, így akár emailjeit szeretné átnézni, vagy a nyaralás során készült családi fotókat feltölteni kedvenc tárhelyére, erre is van lehetősége akár saját apartmanjában.

WB Gyenesdiás Plusz Kártya

Az egyhetes érvényességű kedvezménykártya, mely kizárólag a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület tagjainál kapható, az ingyenes strandbelépés mellett számtalan elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket: éttermekben, termálfürdőben, szolgáltatóknál, múzeumokban, stb. Számoljon utána, megéri! A kártyát érkezéskor, fizetéskor tudja nálunk megvásárolni.

Programok

Szabadsága minél kellemesebb eltöltését programajánlatokkal, kirándulási tippekkel, térképekkel segítjük (kulturális programok, rendezvények, túraútvonalak stb.).

Masszázs

Ha szeretné, felfrissülhet saját apartmanjában egy képzett masszőr segítségével.

Parkolás

Autója számára ingyenes parkolási lehetőséget a udvarban tudunk biztosítani.

Vitorlázás

Volt már alkalma vitorláshajóval szelni a Balaton hullámait, vagy csak egyszerűen a csendet és a naplementét élvezni a tó közepéről? Kajütös, motoros, teljesen biztonságos vitorlásunkról rutinos kapitánnyal a fedélzeten most Ön is részese lehet e csodálatos élménynek!
Fél- ill. egésznapos vitorláskirándulások. Ár: 2.800 Ft/óra/fő. Min. 2 óra, min. 2 fő, 4-14 éves 50% kedvezmény.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

Vitorlásiskola

Szeretne megtanulni vitorlázni? Régi vágya most teljesülhet! Vitorlásoktatás a helyi kikötőben gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Vitorláshely, horgászat

Vendégvitorlások, horgászok részére kikötőhely és horgászcsónak bérelhető, de horgászati lehetőség is biztosított a házigazdával a Balatonon lehorgonyzott vitorláshajóról.

Ajándékutalvány

Ajándékozza meg szeretteit, direkt az Ön számára készített, apartmanházainkban beváltható akciós ajándékutalványunkkal.

Autókölcsönzés

Amennyiben autót szeretne bérelni, a FOX autókölcsönzőt ajánljuk. Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!

Transzfer

Ha vonattal, busszal érkezik, előzetese egyeztetésre gondoskodunk róla, hogy az állomásról / megállóból csomagjaival együtt kényelmesen eljusson hozzánk.

Fogászati kezelések

Ha szép mosollyal szeretne hazatérni, szívesen egyeztetünk Önnek időpontot, igény esetén el is kísérjük profi fogorvoshoz.

Gyógykezelések Hévízen

Ha pihenését betegségmegelőzéssel, mozgásszervi problémáinak kezelésével, gyógyításával szeretné összekapcsolni, segítünk.

Ajánlatkérés