Programok gyerekeknek/gyerekekkel

Ha a gyerekek boldogok és elégedettek, a szülők is jól érzik magukat a nyaralás alatt!

A Balaton-parti nyaralás élmény és kikapcsolódás egyben az egész családnak. A szórakozási, pihenési és sportolási lehetőségek Gyenesdiáson, a magyar tenger partján, a Keszthelyi-hegység lábánál garancia egy jól sikerült, élményekkel teli nyaraláshoz.

Gyenesdiás Játékstrandján egész napos animáció, családi- és számtalan játéklehetőség várja a kicsiket és nagyokat. A csodálatos környezet szinte hívogat egy felejthetetlen vitorlázásra, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják, hogyan is kell egy vitorláshajót kormányozni; hajókázásra; kerékpártúrára a Balaton körüli szinte sík terepen vagy épp egy túrára valamelyik környékbeli kilátóhoz.

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás

A közös családi programok még szorosabbra fűzik a kapcsolatokat, így például a Hétpecsétes Hétpróba pecsétgyűjtő játék az egész családnak évekig emlékezetes élményt nyújthat. Felejthetetlen program lehet egy kincskeresés a Badacsony tetején a bazaltorgonák szomszédságában, kecskesimogatás és -fejés az állatfarmon, szalonnasütés a Nagymezőn, gombagyűjtés a Kovácsi-hegyen, az óriások építőkockái között, a Kis-Balaton állatainak, a Madárgyűrűző madarainak megfigyelése, a Csillagvárban az állatok etetése vagy akár a játszóterek közös felfedezése.

Ha az idő netán esősre fordulna a környékbeli fürdők és a múzeumok még mindig remek programokat kínálnak, hisz ki ne nézné még az ország egyik legszebb kastélyát kétszer: egyszer az igazit, egyszer pedig marcipánból, amit megkóstolni ugyan nem lehet, de kárpótlásként sok finomsággal várják a vendégeket. A modellvasút-kiálltás, a Babamúzeum és a Balatoni Múzeum is igazi családi programot nyújtanak, hogy csak néhányat említsünk.

Apartmanjaink pedig kellemes pihenést biztosítanak a sok program után, kiságy, babakád, etetőszék, WC-szűkítő, játékok szolgálják a család kényelmét. A nagy udvarainkon található szabadtéri játékokkal, mint csúszda, homokozó, hinta, trambulin, ping-pong asztal, hintaágy, labdák, tollasütők, szintén megpróbálunk hozzájárulni az egész család jókedvéhez!

Ugye sikerült meggyőznünk?!

Várjuk szeretettel!

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás